Decizia Judecătoriei Timișoara în dosarul de șantaj al fostului director de la...

Decizia Judecătoriei Timișoara în dosarul de șantaj al fostului director de la Piețe SA

0
DISTRIBUIȚI

 

Judecătoria Timișoara a avut, astăzi, pe rol plângerea formulată de Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA Timișoara, împotriva deciziei procurorului de prelungire cu 60 de zile a controlului judiciar în dosarul de șantaj în care este inculpat.

Vă reamintim că dosarul a fost deschis în urma unei plângeri penale făcute de editorul-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța și de soția sa, Iulia Boța, directorul general al deBanat.ro, după ce Nasleu a cerut să nu se mai scrie despre faptele sale sau va face publică o pretinsă înregistrarea video care ar pune-o într-o lumină defavorabilă pe soția lui Dragoș Boța.


Nasleu a fost ridicat de anchetatori de pe aeroportul Henri Coandă din București când se pregătea să plece spre SUA, via Istanbul. A fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi procurorul de caz a dispus cercetarea în stare de libertate sub control judiciar, iar luni a decis prelungirea cu încă 60 de zile.

Judecătoria Timișoara a stabilit că ” respinge ca nefondată plângerea formulată de inculpatul N.I., cercetat pentru săvârşirea în concurs a două infracțiuni de șantaj prevăzute de art. 207 alin. 1 și 2 CP, cu aplicarea art. 38 alin. 1 CP (persoane vătămate B. D.-C. și B.I.), împotriva ordonanței din data de 26.04.2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara din dosar nr. 1376/P/2021, prin care s-a dispus prelungirea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, începând cu data de 27.04.2021 până la data de 25.06.2021 inclusiv, pe care o menţine în tot ca fiind legală şi temeinică”. De asemenea, Nasleu a fost obligat la plata a 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Decizia este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.