Dominic Fritz după demiterea ministrului Sănătății: „Nimeni nu poate să repare, în...

Dominic Fritz după demiterea ministrului Sănătății: „Nimeni nu poate să repare, în trei luni, 30 de ani de nepăsare și de căpușare a sistemului de sănătate”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei este dezamăgit de înlăturarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății, considerând că acestuia ar fi trebuit să-i fie permis mai mult timp pentru încercarea de a reforma sistemul.

„O decizie prematură care nu va aduce liniște sau stabilitate guvernării și nici nu va rezolva criza creată de pandemie. Lui Vlad Voiculescu nu i s-a dat timp să arate ce poate să facă pentru Sănătate.


Nimeni nu poate să repare în trei luni, 30 de ani de nepăsare și de căpușare a sistemului de sănătate de către grupuri de interese politico-economice. Furia mediatică îndreptată împotriva lui, care a pregătit această decizie, a fost disproporționată și de multe ori ipocrită. Ea arată că amenințarea cea mai mare pentru interesele din vechea politică este reputația unui om integru și de încredere. Vlad Voiculescu și echipa lui au luptat, în spatele ușilor închise, pentru implicarea medicilor de familie în procesul de vaccinare. Nici în această privință nu i-a fost ușor, deși multe state au recurs deja la medicii primari vaccinatori. Îi sunt recunoscător că am început, împreună, un program pilot la Timișoara. Rezultatele, din nou, nu se văd peste noapte, ci atunci când vom trage linia. Timișoara are multe proiecte pentru sănătate cu Ministerul Sănătății, pentru controlul pandemiei și pentru infrastructura sanitară a orașului, și acestea trebuie să continue. Îi mulțumesc lui Vlad pentru tot ce a făcut pentru România și pentru Timișoara. Pentru integritatea lui, pentru empatia lui, pentru energia uriașă pe care a investit-o în ultimii ani. Sper că va rămâne un om politic implicat în transformarea României”, a transmis Dominic Fritz prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Asa cum nu vei face nici tu in 4 anii caci 31 de ani nu au fost aplicate ideile tale …sanatoasa gandire de om puturos si plangacios …esti ca ala de rupe coada la cazma sa nu poata muncii

  2. Din cauza lui Voiculescu au murit oameni. Friț e la fel de incompetent și impostor, de aceea îl susține. Ăștia sunt Usr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.