EXCLUSIV Imagini cu momentul atacului în urma căruia un afgan a fost...

EXCLUSIV Imagini cu momentul atacului în urma căruia un afgan a fost ucis, iar un altul rănit la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Principalul suspect a fost surprins de camerele de supraveghere

PRESSALERT.ro a intrat în posesia imaginilor care surprind atacului de ieri, din apropierea Gării de Nord din Timișoara, în urma căruia un afgan a murit, iar un altul a fost rănit.


În imagini se vede cum victimele împreună cu un al treilea bărbat merg pe trotuar, iar din față vin alte persoane. După ce cei trei depășesc doi bărbați se apropie de un grup format din patru tineri.

Printre aceștia se remarcă unul dintre ei care este îmbrăcat cu un hanorac negru, având gluga pe cap și mâinile în buzunar. Când victimele ajung în dreptul său, cel cu gluga pe cap se repede spre unul dintre ei și îl lovește cu cuțitul. Atacatorul îl lovește în braț pe un al doilea bărbat, după care victimele o iau la fugă, urmăriți de agresor și de cei care-l însoțeau. Se întorc după victime și cei doi care mergeau în față. Cei atacați fug printre blocuri spre bulevardul Dragalina urmăriți de cei șase.

La scurt timp, cei șase sunt surprinși de camerele de supraveghere când se întorc extrem de relaxați. Agresorul este, de data aceasta, primul, urmat de ceilalți din grup. Investigația polițiștilor și procurorilor continuă pentru identificarea agresorilor, anchetatorii continuând căutările pentru găsirea celor din grupul agresorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.