Ripensia a remizat pe terenul Farului în prima rundă a play-out-ului. Roş-galbenii...

Ripensia a remizat pe terenul Farului în prima rundă a play-out-ului. Roş-galbenii rămân pe loc de baraj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tataru / MEDIAFAX FOTO (arhiva)

Ripensia Timişoara a început partea a doua a sezonului cu o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Farul Constanţa. Gazdele au condus cu 1-0 în urma unu penalty, dar Mihai Ene a înscris un nou gol important în deplasare şi târziu în meci. În urma acestei runde, roş-galbenii s-au îndepărtat însă la trei puncte de primul loc care asigură supravieţuirea directă în Liga 2.

„Ripi” ar fi trebuit să învingă iar Recea să nu bată pentru ca echipa lui Cosmin Petruescu să urce pe locul 4 în grupa A a play-out-ului. Gruparea din Maramureş a trecut însă cu 5-0 de ultima clasată, Pandurii.

După o primă repriză „albă”, mult mai multe evenimente au fost în partea secundă a meciului din Dobrogea.


În minutul 57 a fost sancţionată intervenţia lui Rogac asupra lui Măzărache în propriul careu cu penalty pentru constănţeni iar Cruceru a transformat cu un şut în stânga lui Dobre.

Ripensiştii au avut apoi oportunităţile cele mai importante. În minutul 68 Golda a marcat cu un şut din prima după o centrare lungă, dar a fost semnalizat în ofsaid de la margine, faza fiind la limită. Egalarea a venit până la urmă în minutul 82, când centrarea lui Andrei Macriţchi a fost reluată în poartă, cu ajutorul barei (la fel ca la Slatina acest aspect) de către Mihai Ene.

Ripensia a acumulat 23 de puncte şi e pe loc de baraj cu locul 5 din cealaltă grupă, poziţie ocupantă momentan de Slobozia după un nou eşec suferit de CSM Reşiţa. Farul are acum 33 de puncte şi e liderul grupei A de play-out. Peste o săptămână Ripensia dă piept iarăşi acasă cu Recea (26 pt.), formaţie cu care a remizat, 0-0, pe „Dan Păltinişanu” săptămâna trecută.

Farul: Dur-Bozoancă – Băjan, Leca, Antoche (cpt.), Carabela – Cărăruș, L. Mihai (46, Cruceru) – R. Silaghi (46, Bălan), Greu, Al. Stoica (46, Bîrnoi; 88, Damaşcan) – Măzărache (75, Banyoi). Antrenor: Ianis Zicu

Ripensia: Șt. Dobre – An. Macrițchii, Rogac (cpt.), Fridrich, Gladun – Coulibaly (90+2, Stoi), V. Macrițchii – Piftor (56, Sokovic), M. Ene (83, Neagu), Tudorache (56, T. Călin) – Golda (83, Pădurariu). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.