Finanțare de 500.000 de euro, bani europeni, pentru un proiect al Parohiei...

Finanțare de 500.000 de euro, bani europeni, pentru un proiect al Parohiei Fabric Vest, prin Grupul de Acțiune Locală Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a anunțat că astăzi a avut loc comitetul final de selecție pentru proiectul depus de către Parohia Ortodoxa Timișoara Fabric Vest în cadrul măsurii 3 – Centru Comunitar Integrat.

„Din dorința de a oferi comunității cele mai bune condiții și cea mai bună protecție împotriva pandemiei și nu numai, GAL Timișoara a selectat proiectul „Centru Social dedicat zonei Fabric” depus de către Parohia Ortodoxa Timișoara Fabric Vest, in valoare eligibila de 500.000 de euro”, spune comunicatul GAL Timișoara.

„În anul 2023 trebuie să avem infrastructura necesară pentru a ne ridica la standardul de Capitală Culturală Europeană pe toate planurile.


Suntem convinși că acest proiect este unul care schimbă viețile oamenilor în bine și ne poate face să spunem ca avem un oraș prosper care are grija de toți cetățenii în mod egal”, a transmis președintele GAL Timișoara, Cătălin Tiuch.

Grupul de Acțiune Locală Timișoara a atras în ultimii ani aproximativ șapte milioane de euro, bani europeni, pentru investiții în folosul comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.