Firme din Timiș, amendate cu 30.000 lei pentru că nu au întrerupt...

Firme din Timiș, amendate cu 30.000 lei pentru că nu au întrerupt activitatea la ora 18. Ce făceau zece bărbați pe un teren viran

4
DISTRIBUIȚI

 

Polițiștii din Timiș au dat, astăzi, în doar câteva ore mai multe amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor stabilite de autorități.


Agenții Secției 2 Poliție Rurală Timișoara au observat, după ora 18, că într-o sală de jocuri de noroc era activitate. Când au intrat au găsit cinci persoane. Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei, iar persoanele participante cu amenzi în valoare totală de 8.500 de lei.

La Iecea Marea, polițiștii au găsit un magazin alimentar deschis după ora 18,00, iar societatea a fost amendată cu 10.000 de lei. Pe un teren viran din spatele magazinului, au fost identificate zece persoane, care se pregăteau de un ceaun. Acestea au fost sancționate cu suma de 2500 lei.

4 COMENTARII

  1. politistii sunt toti vinovati de abuz in serviciu pentru aplicarea unor amenzi in baza unor legi care nu exista. in orice caz, sa-si ia pa pa si la revedere de la orice viitoare mandate la care viseaza „guvernantii” care au votat restrictii.

  2. si ce legatura are inchiderea magazinelor la ora 18 cu dreptul tau la sanatate?
    ce legatura are prezenta mea dupa ore 20, afara, singur, cu dreptul tau la sanatate?
    imi spui nimicuri si accepti sa iti predai drepturile pentru ce? sa ramai schilodit pe viata, dator guvernului? n-are rost cu tine, esti dus

  3. zanzibar e in stare sa ucida un om daca are impresia ca „sanatatea” lui e in pericol. cam asta e gandirea unora. vezi ca poate simt ca si viata mea e in pericol si poate inceteaza si dreptul tau la viata, zanzibar. exact aceeasi gandire ca a ta. tu accepti sa iei la pachet tot felul de intedictii aberante, cand intre timp nici macar nu se face nimic pentru a-i apara pe cei mai vulnerabili. tie ti se pare in regula cand stau batranii la cozi la cladirile guvernului sa-si plateasca taxele, ti se pare ok sa fie interzisa circulatia afara noaptea, de parca te afecteaza pe tine cu ceva. normal ca nu te afecteaza, ca tu esti un troglodit care sta in casa oricum, iti convine. si de aici urgenta cu care te pisi tu pe drepturile mele. tu nu meriti drepturi, tu esti un sclav din nastere, zanzibarule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.