Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut derby-ul din play-off cu...

Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut derby-ul din play-off cu U Olimpia Cluj. Ardelencele, aproape de un nou titlu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Fortuna Becicherec’ Feminin / Facebook

Fortuna Becicherecu Mic nu a făcut o figură rea azi, pe teren propriu, în compania multiplei campioane din Cluj-Napoca.


Până la urmă însă a fost un succes la pas pentru Universitatea Olimpia, scor 2-1, ardelencele fiind foarte aproape de câştigarea ediţiei 2020-21 a Ligii I la fotbal feminin.

Ardelencele au deschis scorul prin Ioana Bălăceanu, printr-un şut spectaculos în vinclu din afara careului, în minutul 24. Apoi Mihaela Ciolacu a mărit avantajul oaspeţilor, cu o reluare la colţul scurt, tot spre vinclu, dar din interiorul careului când mai erau cinci minute din timpul regulamentar. Pentru Fortuna, Cosmina Dușa a redus din diferenţă în al treilea minut al prelungirilor, de la punctul cu var, imediat s-a fluierat însă şi fluierul final.

După acest meci, U Olimpia Cluj a acumulat 43 de puncte şi e tot mai aproape de un nou titlu. Fortuna e pe 3, cu 29 de puncte, fiind depăşită de rivala din Arad (32 pt.). Pe 5 mai, timişencele joacă la Prundu Bârgăului, în runda a 6-a a play-off-ului.

Fortuna a început jocul cu:Roşu – Haţegan, Codrescu, Duşa (cpt.), Heisu, Bistrian, Colesnicenco, Ienovan, Grigore, Şodinca, Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.