Fortuna Becicherecu Mic, eliminată din optimile Cupei României la fotbal feminin. Timişencele...

Fortuna Becicherecu Mic, eliminată din optimile Cupei României la fotbal feminin. Timişencele au fost depăşite în prelungiri la Arad

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Fortuna Becicherec’ Feminin / Facebook

Echipa de fotbal feminin a Fortunei a suferit un nou eşec dramatic cu rivalele de la Piros Security Arad.


După 2-3 în play-off, timişencele au fost depăşite cu scorul de 3-4, după prelungiri, în jocul de azi, care a contat pentru faza optimilor de finală din Cupa României.

Partida de pe terenul din cartierul arădean Sânnicolau Mic a fost foarte spectaculoasă. Gazdele au condus cu 3-1, dar jucătoarele echipei din Becicherecu Mic au remontat diferenţa înainte de expirarea timpului regulamentar. Totuşi, un gol încasat în a doua repriză de prelungiri a înclinat balanţa în favoarea arădencelor. Golurile Fortunei au purtat semnăturile Laurei Rus, Nadejdei Colesnicenco și Cosminei Dușa.

Fortuna a început jocul în formula: Roşu – Jivan, Codrescu, Duşa (cpt.), Heisu, Bistrian, Colesnicenco, Ienovan, Deca, Şodinca, Rus.

Pentru timişence urmează pe 5 mai jocul de la Prundu Bârgăului, în runda a 6-a a play-off-ului Ligii I. În campionat, Fortuna e pe 3, după echipa din Arad, care are trei puncte mai mult (29).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.