Forum de afaceri România – Turcia, on-line, organizat de CCIAT

Forum de afaceri România – Turcia, on-line, organizat de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Sub genericul „Șansa ta la un parteneriat internațional”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și ambasada României în Republica Turcia organizează o întâlnire virtuală între firmele timișene și firme din Turcia care și-au exprimat dorința de colaborare în diverse sectoare de activitate și sub diverse forme, precum subcontractare, producție în sistem lohn, asociere mixtă, import-export, distribuție și/sau comercializare, achiziționare de echipamente.

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale, o importanță deosebită urmând a fi acordată sesiunii de întâlniri între companiile participante din cele două țări pe domenii distincte de activitate: agricultură, industrie (materiale plastice, mobilier, design și decorațiuni interioare), materiale de construcție, industria automotive (anvelope, componente electrice) și industria textilă (materiale, producție de îmbrăcăminte).

Participarea la eveniment este gratuită iar termenul limită pentru transmiterea confirmărilor este data de 7 mai 2021, astfel încât reprezentanții ambasadei României la Ankara și Camera de Comerț din regiunea Antalya să poată identifica partenerii de afaceri potriviți.

Forumul de afaceri va avea loc la începutul lunii iunie și se va desfășura în limba engleză, pe platforma Zoom a CCIAT.


Înregistrarea la eveniment se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT. Ulterior transmiterii talonului de înscriere, participanții vor primi link-ul pentru conectarea la evenimentul on-line. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0372.185.285.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.