Fostul ministru Voiculescu acuză că s-au făcut intervenții pentru liberalul care conduce...

Fostul ministru Voiculescu acuză că s-au făcut intervenții pentru liberalul care conduce DSP Timiș. Reacția lui Flavius Cioca

0
DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, aseară la Digi 24, că în sistem ”aproape în fiecare punct, oriunde calci, calci pe un carnet de partid”.


Useristul a dat ca exemplu pe liberalul Flavius Cioca, care conduce Direcția de Sănătate Publică Timiș și scandalul scoaterii din carantină doar a localităților conduse de primari liberali, acținue caracterizată ”de noaptea minții”.

Vlad Voiculescu a susținut că directorul DSP Timiș a fost evaluat săptămâna trecută, dar că „între timp a existat o intervenție”, referindu-se la schimbarea sa din funcție. „A fost evaluarea săptămâna trecută, făcută de doamna doctor Moldovan, rezultatele acestei evaluări se vor fi văzut, dar iată că între timp a existat o intervenție”, a comentat fostul ministru.

Contactat de PRESSALERT.ro, Flavius Cioca nu a vrut să comenteze inițial acuzațiile lui Voiculescu, cerând doar ca ”dacă domnul ministru are informații să detalieze. Eu nu am discutat cu domnul ministru niciodată, chiar dacă mi-am dorit de vreo două-trei ori. Eu sunt interimar în continuare, pentru că nu s-a organizat concurs de peste un an de zile, mă putea demite de pe o zi pe alta. Că participam sau nu la concurs, asta este altă discuție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.