A început vaccinarea anti-COVID în cabinetele a 50 de medici de familie...

A început vaccinarea anti-COVID în cabinetele a 50 de medici de familie din Timiș

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-221043648">

Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat miercuri că a început campania de vaccinare în cabinetele medicilor de familie din Timiș, un proiect pilot care, dacă se va dovedi viabil, va fi extins.

Potrivit CNCAV, de Ziua Mondială a Sănătății, 50 de medici de familie din județul Timiș au început vaccinarea în cabinetele proprii pentru pacienții înscriși pe liste.

În cabinetele medicilor de familie se administrează vaccinul produs de AstraZeneca și sunt respectate toate măsurile de siguranță și criteriile de prioritizare.

„Vaccinările din cabinetele medicilor de familie nu necesită programare în platforma electronică, planificarea administrării vaccinului fiind posibilă, în baza listei zilnice anterior întocmită, însă cu respectarea prioritizării persoanelor aflate în lista proprie (persoane cu vârste peste 65 de ani, persoane cu boli cronice/dizabilități indiferent de vârstă), după care pot fi vaccinate persoanele care își exprimă dorința în acest sens”, a transmis CNCAV.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.