Ioan Nasleu, încă 60 de zile de control judiciar în dosarul șantajării...

Ioan Nasleu, încă 60 de zile de control judiciar în dosarul șantajării editorului șef al PRESSALERT.ro și a directorului debanat.ro

1
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a decis, astăzi, prelungirea controlului judiciar pentru Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA. Vă reamintim că prietenul de chefuri al grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu este inculpat pentru săvârșirea a două infracțiuni de șantaj.

Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri penale făcute de editorul-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța și de soția sa, Iulia Boța, directorul general al deBanat.ro.


Acesta i-a solicitat un punct de vedere lui Ioan Nasleu pentru a fi inclus într-un articol care urma să fie publicat. Răspunsul fostului director de la Piețe SA a fost un mesaj de amenințare cu publicarea unei pretinse înregistrări video care ar pune-o într-o lumină proastă pe soția jurnalistului de la PRESSALERT.ro dacă ambele publicații vor continua să scrie despre el. După ce a fost reținut pentru 24 de ore, Nasleu susținea că „pentru un mesaj în glumă de trei propoziții, între care una între ghilimele cu emoticon, nu mă aștept să fiu arestat”. Procurorul de caz a decis cercetarea acestuia în stare de libertate sub control judiciar.

Astăzi, lui Nasleu i s-a adus la cunoștință faptul că i se va prelungi controlul judiciar cu încă 60 de zile. Fostul director de la Piețe SA poate ataca decizia la Judecătoria Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.