Iulius Town a pregătit premii în valoare de 20.000 de euro cu...

Iulius Town a pregătit premii în valoare de 20.000 de euro cu ocazia Sărbătorilor Pascale (P)

0
DISTRIBUIȚI

Primăvara aceasta reinventează-ți garderoba cu piese fresh pline de culoare! Aceasta este recomandarea stiliștilor, iar noile colecții din Iulius Town sunt inspirate din natură și propun piese în culori neutre sau vibrante și pattern-uri impresionante, ce te vor ajuta să-ți păstrezi Your Natural Beauty.

Iar dacă ai început deja pregătirile pentru Paște și urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, Iulius Town îți oferă șansa să câștigi un fotoliu de masaj Komoder și vouchere pentru cumpărături. Valoarea totală a premiilor este de 20.000 de euro.

Se apropie cea mai importantă sărbătoare de peste an, iar tradiția spune că trebuie să ne pregătim un nou rând de haine înainte de Paște, ca simbol al purificării corpului și sufletului. Dacă și tu simți că trebuie să vină primăvara în dressingul tău, fă o vizită în magazinele din Iulius Town și alege-ți ținute care să se potrivească cu stilul tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie.

Și pentru că sărbătorile sunt și o bună ocazie de a face cadouri celor dragi, alege din timp darurile pentru Iepurașul de Paște.


Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Town, unde poți câștiga și premii.

Astfel, în perioada 16 aprilie – 1 mai 2021, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei din Iulius Town, în aceeași zi vei fi premiat instant cu vouchere și te califici pentru marele premiu, un fotoliu de masaj Komoder. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de shopping și să mergi cu bonurile fiscale la Centrul de Premiere. Aici, zilnic, primii 125 de clienți înregistrați în sistemul electronic vor primi vouchere de cumpărături și sunt înscriși automat în marea tombolă pentru un fotoliu de masaj FOCUS II, cu 12 programe de masaj, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth, de la Komoder. Norocosul câștigător va fi desemnat marți, 4 mai 2021, prin tragere la sorți.

Surprizele nu se termină aici, iar voucherele câștigate la Centrul de Premiere pot fi transformate în ținute elegante de la Maxximus, Antoni Zeeman și Icon Shop, accesorii de la Edifice, pantofi deosebiți de la Benvenuti, Xara Shoes și Pantoful Galben, articole sportive de la Hervis, ședințe de înfrumusețare la Breathless Salon și Breathless Barber Shop, aranjamente florale speciale de la Floare de Colț, preparate delicioase de la Fenice, Crepes Select, Neața Omelette Bistro, Ana Lugojana și Daily, bunătăți de la Alma Dulce, cafea aromată de la Tucano Coffee și Garage Boutique. Valoarea totală a premiilor se ridică la 20.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro/.

Având în vedere implementarea regulilor transmise de autorități, Iulius Town funcționează în intervalul orar 10.00 – 21.00, de luni până joi, și între orele 10.00 și 18.00, vineri, sâmbătă și duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.