Liberalul Ben Oni Ardelean: ”Ministrului Lucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Județului...

Liberalul Ben Oni Ardelean: ”Ministrului Lucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Județului Timiș, Zoltan Nemeth”

5
DISTRIBUIȚI
Deputatul Ben Oni Ardelean a anunțat, astăzi, într-o postare pe Facebook că a cerut în cadrul Biroului Permanent Național al PNL două demiteri de urgență, prima fiind a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.
”Ministrului Lucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Județului Timiș, Zoltan Nemeth, pentru abuzul în funcție orchestrat de acesta, în cazul “flagrantului” consilierei Ana Munteanu.


Orice semnal de revenire la vechile metehne comuniste trebuie eradicate imediat!”, a scris liberalul. Solicitarea vine în contextul în care raportul corpului de control al MAI a constatat mai multe nereguli, dar în cazul prefectului de Timiș i s-a recomandat acestuia să ia măsuri împotriva unui angajat.
Ben Oni Ardelean a anunțat că ”urmează zile pline de dezbateri- gherila de partid e în alertă maximă, pregătită în fața calculatoarelor să își apere șeful, călcându-i în picioare pe toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el- însă, vă promit ca nu mă voi lăsa intimidat vreodată și voi continua să fiu la fel de ferm pe poziții, taxând orice fel de derapaj grosolan. Ținem aproape! Dumnezeu să binecuvânteze România”.

5 COMENTARII

  1. Are Dreptate BenOni. Prefectul a greșit, a abuzat, trebuie să răspundă, ca și orice cetățean care, de exemplu e amendat de ciracii prefectului că nu are masca pe nas. Tocmai pentru că acești Usr – iști nu răspund pentru ce fac creează Haos în țară. Mă mir cum de a fost numit acest prefect cu trecut cel puțin controversat.

  2. Benone asta in ce partid e ? Ca daca citesti ce zice el, fara sa stii cine zice, parca il citesti pe Ciolacu sau pe Simonis. Sau mai rau, pe Sosoaca. Numai demisii cere… 😀

    • Este normal să se ceară demisia incompetenților. Nu e normal să conducă incompetenții, hoții și mafioții. De aia suntem în haos în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.