Mesajul primarului Fritz de Paște: ”Lumina e mai puternică decât întunericul”

Mesajul primarului Fritz de Paște: ”Lumina e mai puternică decât întunericul”

3
DISTRIBUIȚI
Primarul Dominic Fritz a scris, astăzi, pe pagina sa de Facebook că ”sunt unul dintre timișorenii care sărbătoresc Paștele în acest weekend”.
Edilul a susținut că ”Nu știu dacă vreodată am simțit mai mult relevanța profundă a acestor sărbători: Moartea poate fi învinsă.


Lumina e mai puternică decât întunericul. Speranța se hrănește din comunitate. Mulțumesc celor care contribuie la această comunitate de speranță în aceste vremuri tulburi. Paște fericit! Frohe Ostern! Boldog húsvétot!”.

3 COMENTARII

  1. Sărbători de Paște in VUIETELE STRIDENTE ale motociclistilor! de la Michelangelo și pina la Bastion, de zici ca e CIRCUIT DE CURSE! Matale sigur n-ai crescut în Germania, ci mai mult prin Africa!! Ți-ai greșit menirea, mai bine te făceai PASTOR! Dacă ți-ai dorit sa fii Primar, ma lasă aburelile siropoase și fa mai multa treabă, dacă vrei RESPECT, și nu ironiile cetățenilor.

  2. Da mai puternica de cât întunericul dar nu mai puternica decât clanul mafiot instalat în aparatul din primărie de unde începi și tu dragă neamțule să fi parte.
    Mafia imobiliara din primărie este indistructibil și tu îl acoperi, și chiar îl încurajezi.
    Ești un fricos și un papă lapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.