Migranți din Afganistan, salvați din râul Timiș de polițiștii de frontieră, la...

Migranți din Afganistan, salvați din râul Timiș de polițiștii de frontieră, la granița cu Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni – ITPF Timişoara au intervenit noaptea trecută în sprijinul a doi tineri cetăţeni afgani, aflaţi în pericol în apele râului Timiş, la frontiera cu Serbia, încercând să intre ilegal în ţară. Imediat, a fost anunţat un echipaj medical, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate.

„În data de 9 aprilie 2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.


Astfel, au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Grăniceri, în apele râului Timiş, două persoane care strigau după ajutor. Din acel moment, poliţiştii de frontieră au demarat o acţiune de salvare a persoanelor, acestea fiind scoase din apă şi aduse în siguranţă la mal. În acelaşi timp, a fost apelat serviciul de urgenţă 112 prin care s-a solicitat o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri de specialitate persoanelor salvate. După sosirea ambulanţei şi acordării îngrijirilor medicale la faţa locului, cei doi bărbaţi, cetăţeni afgani, în vârstă de 18 şi 21 de ani, au fost transportaţi la spital, în momentul de faţă aflându-se în afara oricărui pericol”, a transmis Poliția de Frontieră.

Autoritățile efectuează acum cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.