A murit Carmen Rusmir, directorul general al Zoppas Industries Romania

A murit Carmen Rusmir, directorul general al Zoppas Industries Romania

1
DISTRIBUIȚI

Antrepenorul Carmen Rusmir, personalitate cunoscută a lumii de afaceri timișorene, dar nu numai, a încetat din viață în această dimineață, la doar 53 de ani. Ea se afla internată de mai multe zile la Terapie Intensivă, intubată.

Director general al unuia dintre cei mai importanți angajatori din vestul țării, Zoppas Industries, Carmen Rusmir, și-a făcut un nume în lumea afacerilor, fiind desemnată, în 2019, într-un top al „Femeilor care schimbă România”, dar a fost apreciată și pentru numeroasele acțiuni caritabile în care s-a implicat. De asemenea, Carmen Rusmir a fost consul onorific al Indiei la Timișoara.

Conform unui mini-CV întocmit de businessdays.ro, ea a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara în anul 1993, iar în 2009, a obţinut un certificat profesional în management, de la Open University Londra.


Conduce propria afacere, fiind administrator unic al RUSMIR & RUSMIR CONSULTING SRL şi Rusmir & Rusmir Management SRL, ambele specializate în activităţi de consultanţă. Experienţa profesională a fost îmbogăţită, de-a lungul anilor, prin calitatea de reprezentant permanent al Banatex SRL, companie ce activează în domeniul hotelier, al SIPA Engeneering SRL, specializată în proiectare, cercetare, asistenţă tehnică, producţie părţi electrice maşini PET-uri, al ZIR TIM CROM SRL, companie specializată în producţia de bare de oţel nichelate.

A deţinut funcţia de director economic, între anii 1993-1998, în cadrul Consultim S.A. – Interject SRL Timişoara, una dintre primele firme de consultanţă înfi…inţate după anul 1990. Din anul 1997 este membru C.E.C.C.A.R – Corpul Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România. Este membru ANEVAR – Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România – din anul 1997. Din 2008, dobândeşte statutul de membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România. Din 1997 a fost consilier pentru România pe investiții economice la Zoppas, iar din 2004 director general al filialei din România.

Odihnească-se în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.