Muzica dance nu are frontiere: timișoreanul Sean Norvis a lansat un nou...

Muzica dance nu are frontiere: timișoreanul Sean Norvis a lansat un nou single alături de un artist din Tanzania

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Sean Norvis a lansat un nou single în colaborare cu Twizy Dady, un artist fresh din Tanzania. Pe numele lui real,  Twalibu Almas Mfaume, Twizy Dady este un tânăr compozitor și cântăreț din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania.

„Într-o zi am primit de la Sean un instrumental nou, pe care am dezvoltat foarte ușor câteva idei. Cum primăvara înflorește totul și ne dorim foarte mult să ne bucurăm de tot ce este în jur, am creat această piesă cu mesajul de a trăi din plin fiecare zi!” , spune artistul din Tanzania.

Acesta a reușit să îmbine perfect în piesa „Chereko” 3 limbi: limba națională a Tanzaniei, s wahili, cu kiha, o limbă vorbită într-o regiune din Tanzania și engleza.


Prin numele piesei, Twizy Dady ne îndeamnă să urlăm de bucurie ca atunci când un DJ dă play piesei noastre favorite.

„Este o plăcere să lucrez cu artisti talentați din diferite colțuri ale lumii. Twizy Dady a dat piesei Chereko un «touch african» și sper să placă publicului”, spune timișoreanul Sean Norvis.

Casa de discuri timișoreană Norvis Music a lansat recent Spring Essentials 2021, o compilație care cuprinde o serie de piese ale unor artiști locali și internaționali. Printre artiștii care se regăsesc cu piese pe această compilație sonoră se regăsesc Geo Da Silva, Celia, Sean Norvis, Dave Crusher, Victor Stan, Lori Glori, Fabricio El Latino, Alba Kras, MC Steliano, DJ Lucian & Geo, Quadrini, Mike Maiden, M.A.N., Stino Grant, Andaro și Andrei Simea. Sean Norvis – cel care se află în spatele acestui proiect – pregătește pentru luna mai a acestui an un nou material discografic numit „United Remixes”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.