Muzică electronică de la Timișoara: Psihodrom Records a lansat compilația „Zwei”

Muzică electronică de la Timișoara: Psihodrom Records a lansat compilația „Zwei”

0
DISTRIBUIȚI

Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records a lansat cea de-a doua compilație realizată de artiști ai muzicii electronice contemporane, care conține exclusiv producții în premieră și poate fi ascultată gratuit online.

Printre artiștii care apar cu piese pe această compilație se numără Doctorul Sinteză (proiectul care îi reunește pe Uțu Pascu și Cristian Văduva), 150 Stotka (proiectul lui Octavian Horvath, solistul formațiilor Implant pentru Refuz și Blazzaj) , We Are Creepz, VAG, Kinga Ötvös, Anita Ramona, Vlaicu Golcea sau Alex Halca.

Colectivul Psihodrom s-a născut cu câțiva ani în urmă și are ca scop creearea unei platforme comune care să sprijine artiștii locali, naționali sau internaționali, precum și diverse manifestări sau experimente vizuale și muzicale.


Anul trecut, sub această „umbrelă“ s-a născut și Psihodrom Records, iar prima compilație lansată de ei a apărut la începutul lunii noiembrie 2020.

Membrii colectivului timișorean au fost invitați să susțină un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Export Online, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, un eveniment ce a inclus o serie de paneluri de discuții cu profesioniști din industria muzicală susținute și de câțiva reprezentanți ai unor festivaluri renumite din Europa și o serie de concerte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.