Noul single al formației The Other You, un îndemn pentru căutarea curajului...

Noul single al formației The Other You, un îndemn pentru căutarea curajului interior de a fi autentici

1
DISTRIBUIȚI
Melania Jurchiță, solista formației timișorene The Other You

Formația timișoreană The Other You a lansat un nou single, „Never Fear”, care conform mărturisirilor membrilor trupei se vrea a fi un îndemn pentru căutarea curajului interior de a fi autentici.

„«Never Fear» este o piesă care a plecat de la o observație simplă: mulți dintre noi am pierdut bucuria de a trăi, prinși într-o inerție care poate nu ne reprezintă și poate nu ne aduce satisfacție. «Never Fear» este un îndemn pentru căutarea curajului interior de a fi autentici, de a găsi acele motive care te fac să te bucuri de viață, de a putea opri și schimba inerția de care vorbeam anterior. Până la urmă ce înseamnă asta? Înseamnă să căutăm acel celălalt tu (The Other You) care știa la un moment dat să-și trăiască viața. Toți avem și cealaltă parte care este jucăușă, creativă și care este deschisă înspre viață, dincolo de partea rigidă, responsabilă și care se ascunde în spatele unor ziduri mai mult sau mai puțin groase și înalte.


Noi cântăm pentru acea parte a omului pe care, repetăm, fiecare o are. De altfel de aici vine și numele trupei – «The Other You», adică «Celălalt tu». Noi am observat la noi că toți avem câte o meserie de bază, dar de asta am ajuns să facem muzică part-time, ca o formă de exprimare de sine, bucurându-ne de cântatul împreună, lăsând să se exprime «celălalt eu» al nostru. Cu alte cuvinte, asta este forma prin care noi ne lăsăm liberi imaginației și creativității, iar exact asta ne dorim să-i încurajăm și pe cei care ne ascultă să facă. Până la urmă, prin toate piesele noastre, asta ne dorim să transmitem, ca oamenii să nu se teamă și că indiferent cât de neagră este situația din prezent, ea poate fi îmbunătățită și vremuri mai bune vor veni, cu acțiunea potrivită”, au transmis membrii trupei.

Noua melodie a timișorenilor care au susținut primul lor concert în fața publicului anul trecut în luna octombrie este cel de-al 6-lea single lansat de Melania Jurchiță (voce), Iustin Negru (chitară electrică), Armin Fatol (chitară acustică), Gabi Adorian (clape) și Alex Duță (tobe).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.