O chitanță pe minut la Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara. Ce sume...

O chitanță pe minut la Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara. Ce sume s-au strâns din taxe și impozite până la 31 martie

2
DISTRIBUIȚI

O chitanță pe minut. Chiar dacă erau cozi la Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara, angajații de la ghișee s-au mișcat destul de repede, conform directorului instituției.

Adrian Bodo a declarat pentru PRESSALERT.ro că datorită bonificației de 10 procente acordată la plata impozitelor pe clădiri persoanelor juridice, încasările au fost cu 30 de milioane de lei mai mari comparativ cu perioada ianuarie – martie a anului trecut.

Statistica încasărilor de taxe și impozite din perioada 4 ianuarie – 31 martie arată că s-au făcut plăți cu bonificație în 63 de zile lucrătoare.

Potrivit șefului Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara, au fost emise în total 118.184 chitanțe de către cei patru angajați de la ghișee.


O chitanță poate însemna una sau mai multe plăți efectuate.

Ritmul de lucru din 4 ianuarie până în 31 martie inclusiv a fost 468 chitanțe/angajat/zi = 1,03 min.

Potrivit lui Bodo, Poșta Română a avut aproximativ 30.000 de chitanțe emise.

Suma încasată din taxe și impozite pentru clădiri, terenuri și autoturisme la Timișoara în primele trei luni ale anului este de 32.227.029 lei. Bonificația acordată de 10% se ridică la 3.580.781 lei.

Din plata impozitelor pe locuințe s-au încasat cea mai mare sumă: 25.527.485 lei.

În ceea ce privește plățile efectuate de persoanele fizice, 51.37% au plătit la casieria direcției sau la poștă, 3,38 prin OP (ordin de plată), iar 45,25% dintre contribuabili au făcut plățile online.

 

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa fii bolnav la cap sa dai bani statului roman, un guvern păgân, incompetent și corupt, care ca pe lângă ca fura tot ce poate de la cetățeni mai ia și bani împrumut de la bănci. Dumnezeu sa va bată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.