O familie sărmană din Ronaț are nevoie de nași de botez pentru...

O familie sărmană din Ronaț are nevoie de nași de botez pentru trei copii FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-938360979">

Familia Samok numără șase membri. Pentru Aniko (31 de ani), Romeo (30) dar și cei patru copii ai lor Andreea (9), Claudia (7), Isabela (5) și Romeo (două luni) acasă înseamnă o încăpere de 20 mp în zona Ronaț. Locuința au primit-o gratuit în schimbul îngrijirii unor animale.

Romeo, capul familiei a lucrat până de curând la o brutărie, iar în urmă unei infecții netratate la timp, a rămas fără jumătate din laba piciorului drept. E fericit că cele două fete mai mari merg la școală și din toamnă și Isabela la grădiniță. Nu au curent decât atunci când generatorul vechi, primit, are de gând să pornească. Printre atâtea nevoi și dureri care îi înconjoară, oamenii și-au exprimat cea mai arzătoare dorința: botezul creștinesc a trei dintre cei patru copii.

„Aniko și Romeo le mulțumesc timișorenilor cu suflet mare care s-au alăturat Campaniei „Tu poți renunța?” inițiată de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara și care prin gestul lor au adus un strop de mai bine în viață acestei familii”, au transmis, marți, reprezentanții instituției.

Cei care doresc să ajute această familie pot lua legătura cu cei de la Direcția de Asistență Socială, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416.050.

2 COMENTARII

    • De luni pana vineri între orele 8.00-16.00 pe strada Plavosin nr. 21 (zona Mehala), persoana de contact Corina Eva – 0356/416050.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.