Operațiune de proporții în zona Gării de Nord din Timișoara, peste 120...

Operațiune de proporții în zona Gării de Nord din Timișoara, peste 120 de migranți ridicați de pe străzi

2
DISTRIBUIȚI

O acțiune „în sistem integrat” a forțelor de ordine a avut loc în această seară în apropierea Gării de Nord și pe malul Begăi, în apropiere, pe splaiul Nicolae Titulescu.

În urma operațiunii Poliției de Frontieră, împreună cu Inspectoratul General pentru Imigrări, IPJ Timiș și Jandarmerie, nu mai puțin de 122 de migranți au fost ridicați de pe străzi și duși la sediul Poliției de Frontieră Timișoara pentru verificări.


Astfel, oamenii legii au constatat că 18 dintre aceștia nu aveau niciun fel de documente și nu erau înregistrați în nicio bază de date a autorităților.

Acțiunile de acest gen vor continua și în zilele următoare după ce, la începutul acestei săptămâni, o dispută între două grupuri de migranți afgani a dus la moartea unui om și la rănirea altuia.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Ii strangeti ca sa le dati drumu’, politisti ratati. Guvern cretin. Cat mai dureaza pana mor cetateni la mana unui din asta? Tic tac, guvern ratat! Ca nu veti face nimic

  2. În zona gării de nord și printre blocurile respective e împânzit cartierul de ei.Stau chiar si în stații de transport în comun ca să pară că sunt în rând cu lumea.Dar de fapt ei nu se urcă în nimic.Doar așteaptă ca să pară că asteaptă mijlocul de transport.Ți-e frică sa treci printre ei ca se uită atât de lung la tine.Nicio autoritate nu se autosesizează sa zboare definitiv din orasul ăsta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.