Persoane din zone cu acces dificil la centrele de vaccinare, imunizate anti-COVID...

Persoane din zone cu acces dificil la centrele de vaccinare, imunizate anti-COVID de o echipă mobilă de la Spitalul Militar din Timișoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-655645588">

Spitalul Clinic Militar „Dr. Victor Popescu” din Timișoara a trimis pe teren o echipă mobilă de vaccinare formată din dr. Condor Alina, asistent medical Berariu Ana, registrator plt. Neacșu Robert și un paramedic asigurat de ISU zonal.

Echipa medicală acționează pentru imunizarea populației din zonele și localitățile cu acces redus la vaccinarea împotriva Sars-CoV2 din județele Arad, Bihor, Caraș-Severin și Timiș.

Centrul mobil de vaccinare este dotat cu toate echipamentele și materialele necesare desfășurării activității: frigider cu data logger, chiuvetă mobilă, instrumentar și măsuță pentru instrumentar, termometru non contact, tensiometru, pulsoximetru, trusă de urgență, materiale sanitare și de protecție, dezinfectanți, mobilier de birou, echipamente de comunicații și informatică, formulare, recipiente pentru colectarea deșeurilor medicale, afișaje și indicatoare.

„Campania de vaccinare a echipei mobile este susținută cu resurse de Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale,  Statul Major al Forțelor Terestre, Comandamentul Logistic Întrunit, DSU și ISU județene”, a precizat cpt. psiholog Adriana Neagu – SCMU Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.