Poliția cere sprijinul timișorenilor pentru găsirea suspecților crimei de la Gara Mare....

Poliția cere sprijinul timișorenilor pentru găsirea suspecților crimei de la Gara Mare. Sună la 112 dacă îi vezi! FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-384499526">

Poliția caută în continuare migranții afgani care s-au luat la bătaie luni, în zona Gării de Nord din Timișoara. În urma altercației în care au fost implicate mai multe persoane rămase încă necunoscute, a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia.

Miercuri, polițiștii au făcut publice pozele în care apar mai mulți bărbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor.

„Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia. Orice informație este benefică în vederea soluționării acestui caz”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

2 COMENTARII

  1. da’ voi ce-ati pazit, politistii p*lii? ati stat sa numarati masti? pana acum va fereati ca niste fetite de gara, bulangiilor! sa va facem noi treaba, nu-i asa?

  2. politi e platita din banii cetatenilor , politia nu si-a facut treaba si acum toti platitorii de taxe sunt rugati sa isi rezolve singur porblema, halal tara :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.