Polițistul ”cârtiță” Dragan Ilin către liderul interlop Lucian Boncu: ”Mai sunt și...

Polițistul ”cârtiță” Dragan Ilin către liderul interlop Lucian Boncu: ”Mai sunt și avocați care știu judecători”

4
DISTRIBUIȚI

Interceptările făcute de DIICOT în dosarul traficului de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu demontează toate variantele cu care liderul interlop a venit în fața Judecătoriei Timișoara și a cerut achitarea în cazul femeii, în vârstă de 71 de ani, pe care a ucis-o în Giroc, aflându-se sub influența cocainei. Subiectul a fost discutat de mai multe ori și cu Dragan Ilin, la vremea respectivă agent în Poliția Timiș, omul de încredere al lui Boncu, ”cărtița” în uniformă furnizându-i în permanență tot ce afla despre operațiunile derulate de oamenii legii.

Într-o discuție din 2 august 2019, Lucian Boncu îi spunea supărat lui Dragan Ilin că procurorul de caz i-a respins o solicitare în dosarul accidentului, legată de analiza concentrației de cocaină în sânge.


”Du-te dracu de fraier”, îl înjura interlopul pe procuror. explicându-i polițistului că ”îi frustrant și pentru el. Dacă îi pică proba asta, îi pică tot dosarul”. Urmează apoi un dialog despre ce s-ar putea întâmpla în instanță cu dosarul:

Lucian Boncu: Să nu se înțeleagă fraierii, …(neinteligibil)

Dragan Ilin: Depinde la cine pică.

Lucian Boncu: Le e frică. Și în instanță tot felul de astea (neinteligibil).

Dragan Ilin: Mai sunt și avocați care știu judecători.

Lucian Boncu: El nu zice. Eu îl cunosc pe Mihai. Uite, ieri, mi-a scris ceva. I-am zis ”chiar nu citește nimeni, nimic, niciodată din ce vrem noi? I-am scris. Mi-a scris ”cândva, cineva, tot trebuie să citească”. Mi-a zis…relax. Eu mă așteptam să respingă procurorul. El tot te acuză (neinteligibil) Dacă-i pică asta, e doar accidentul din culpă.

Liderul interlop îi spune polițistului și prietenei acestuia că ”am dat de cea mai fragilă babă din lume. Parcă era din sticlă”. Ulterior, acesta a susținut că nu se gândea că femeia o să moară și că a fost cel care a sunat la 112 fără să încerce să părăsească locul accidentului. Boncu a povestit și întâlnirea cu fiul victimei, recunoscând că, dacă era în locul acestuia, l-ar fi bătut pe cel care i-a ucis mama.

Într-o altă discuție, din 26 iulie 2019, Boncu îi spunea lui Ilin ”mie mi-e bine? Na, am omorât un om… am o grămadă pe cap…am procese”.

4 COMENTARII

  1. Nu stiu de ce vi se pare ca inculpatul a facut afirmatia „Mai sunt si avocati care stiu si judecatori” Are dreptate.
    Caz concret la Tribunalul Timis in luna februarie 2021. In apel partile se inteleg sa incheie litigiul prin tranzactie. Renunta la probe si semneaza tranzactia ambele parti. Cind pun concluzii pe fond avocata partii care a propus tranzactia a cerut in principal pronuntarea unei hotarari de expedient si in subsidiar respingerea tranzactiei si admiterea apelului ei cu cheltuieli de judecata. Judecatoarea Alina C. respinge tranzactia partilor si admite apelul cu tot ce a cerut consateanca ei. Nici pina in prezent nu a motivat hotararea. Deci este adevarat ca mai sint avocati care stiu si judecatori.

    • Doamna avocat , apărați-va clientul intr o sala de judecată in fata unui judecator ! Scutiți-ne de aceste comenturi ,,inteligente’’ Pt ca nu prea dam doi bani pe ele ! Cu siguranța ce s a întâmplat nu și- a dorit dar datorită dependentei recunoscute s- a produs un accident in urma căreia o mama, bunica … o ființa umană a decedat !

  2. De ce nu ne spuneti nimic despre taranca aia de roade seminte:)).Adevarati intelopi de dau la curve seminte….;pe asta clar ati racolato din tiganie si o promovati prin ziar ca si insotitoare de lux.Daca si soarecii astia samantari sunt interlopi atunci vai de interlopeala de azi.Mai bine ne dati video cum ii face tiganca pe amandoi ca poate era mai interesant….

  3. Dar fata de inghite semintele ca o combina ce recolteaza floarea soarelui, superba aceasta scena cu „intelopul” obez si doamna samantara plus boacterul spagar. Mi-au dat lacrimile

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.