Prefectul de Timiș schimbă structura CJSU. Primarul Timișoarei nu mai face parte...

Prefectul de Timiș schimbă structura CJSU. Primarul Timișoarei nu mai face parte din comitet

0
DISTRIBUIȚI

Se modifică structura CJSU (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență) și primarul Timișoarei nu o să mai fie membru. Anunțul a fost făcut, marți, de prefectul Zotan Nemeth, coleg de partid cu Dominic Fritz.

Din CJSU vor ieși și subprefecții, instituția urmând să fie reprezentată doar de către prefect.


De asemenea, Zoltan Nemeth a mai anunțat că din CJSU Timiș nu vor mai face parte doi directori din CJT, instituția fiind reprezentată doar de către președinte. Este vorba despre directorul de Direcția Economică și cel de la Direcția Edilitară, care vor deveni consultanți.

„Din cadrul CJSU nu va mai face primarul Timișoarei, acesta având calitatea de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, dar va putea participa ca invitat. Va participa de fiecare dată când vor fi abordate aspecte legate de Timișoara. Calitate de membru cu drept de vot va avea directorul societății Aquatim. Potrivit Ordinului pe care îl voi semna, șeful ITM va fi consultant. În CJSU vor fi 35 de membri cu drept de vot, 21 de consultanți, doi invitați permanenți și alți invitați în funcție de temele abordate”, a declarat, marți, prefectul județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.