Premiu international pentru un fotograf timișorean: Oscar Iustin, la prima sa distincție...

Premiu international pentru un fotograf timișorean: Oscar Iustin, la prima sa distincție în afara granițelor țării

0
DISTRIBUIȚI
Fotografia lui Oscar Iustin care a câștigat un premiu în India

Fotograful timișorean Oscar Iustin a fost recompensat cu premiul OAF Gold în cadrul concursului Fotosquare 4th International Salon, organizat în India, pentru poza sa numită After Ego, care a fost realizată pentru prima sa expoziție de nuduri Lupus Et Lumen.

„Este un început de drum și prima mea distincție internațională.


Sper că vor urmă mai multe. Sunt foarte norocos că am oameni faini în jurul meu care m-au «împins» și susținut foarte mult în perioada asta. Anul trecut, toate planurile pe care mi le-am făcut au dispărut peste noapte. A fost lockdown… Am stat să mă gândesc după această perioada dificilă: Ce fac cu viața mea? Rămân într-o perpetuă nostalgie după zilele ce au trecut sau mă adaptez și merg mai departe? În cazul meu, oricât de negru părea viitorul, arta mi-a fost scăparea din toată povestea asta urâtă. Așadar mi-am deschis un mic studio împreună cu niște prieteni și am început să creez din nou, am avut timpul necesar să mai studiez niște tehnici fotografice. Anul acesta plănuiesc un vernisaj în Timișoara ceva ce nu am mai făcut până acum și sper că oamenii să fie plăcut surprinși”, a spus Oscar Iustin.

Oscar Iustin a rămas în fascinația artei fotografice încă de la vârsta de 14 ani când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa Margareta, focalizându-se în decursul evoluției sale de artist fotograf pe subiecte care i-au fost tot timpul dragi: oamenii și emoțiile. În anul 2010 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se pe fotografie, și a realizat mai multe expoziții comune și personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.