Alin Nica după asasinarea afganului: „Migranții au nevoie de toată atenția instituțiilor...

Alin Nica după asasinarea afganului: „Migranții au nevoie de toată atenția instituțiilor deoarece se pot transforma într-o problemă de siguranță în comunitate”

2
DISTRIBUIȚI
Președintele Consiliului Județean Timiș, Alini Nica, a reacționat, în această seară, printr-o postare pe Facebook la crima dintre afgani care a avut loc, astăzi, în zona Gării de Nord.
”Un eveniment tulburător a avut loc în Timișoara.


Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele dar nu putem să nu îi spunem pe nume: o crimă oribilă a avut loc în Timișoara. Pe stradă, de data aceasta între migranți. Gestionarea transfugilor este o temă extrem de importantă la a cărei soluționare trebuie să contribuie toate instituțiile, cu respectarea atribuțiilor care le revin. Voi propune o ședință extraordinară a CJSU Timiș cu scopul de a identifica pașii necesari pentru păstrarea ordinii publice. Dincolo de prevederile legale și de moralitate, migranții au nevoie de toată atenția instituțiilor deoarece se pot transforma într-o problemă de siguranță în comunitate. Nu ne putem preface că acești oameni nu există”, a scris Nica.
Liberalul a făcut un apel ”să nu ne pierdem umanitatea și să le asigurăm cele necesare, deopotrivă pentru protecția lor cât și pentru protecția familiilor noastre. Salut inițiativele locale prin care mai mulți voluntari fac demersuri pentru a obține îmbrăcăminte, încălțăminte și o masă caldă pentru transfugi și mă bazez pe reacția instituțiilor locale și județene în vederea remedierii de urgență a situației migranților”.

2 COMENTARII

  1. Nu boss. Migrantii trebuie triati la intrare si tinuti in centre. Au fugit din centru in carecau cerut azil? Expulzati. Simplu. Cand va veti trezi voi politicienii? Nu ati vazut ce au facut in Europa? Asta vreti si aici?

    • politicienii chiar asta vor. sa terorizeze populatia si sa sparga banii pe imigranti. sorosisme/merkelisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.