Prima ediție a festivalului Rock The Wolves, în inima Banatului, la Gărâna

Prima ediție a festivalului Rock The Wolves, în inima Banatului, la Gărâna

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz Foto:: Magneto

Prima ediție a festivalului Rock The Wolves va avea loc în perioada 13 – 15 august, în inima Banatului, la Gărâna. Organizatorii evenimentului au pus în vânzare abonamente presale pentru acest festival și au anunțat că numărul biletelor este limitat la maxim 400.

„Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Rock The Wolves Festival 2021 (Open Air) va debuta în 2021 cu prima ediție, în perioada 13 – 15 august, la Poiana Lupului, Gărâna, locație cunoscută pentru festivalul de jazz care se organizează anual începând din 1996. Timp de trei zile, pasionații de rock vor avea parte de experiențe muzicale de excepție într-un cadru de poveste din inima Banatului, unde munții Semenic cu legendele sale străjuiesc in această parte a țării cu codrii săi nepătrunși de om, cu brazi si fagi falnici. Festivalul reunește pe aceeași scenă nume consacrate ale rockului românesc și promite o experiență de neuitat care să depășească toate așteptările!”, au transmis organizatorii.

În prima zi a festivalului vor urca pe scenă Mist, Suburbia 11, Ska-nk și Coma, urmând ca sâmbătă 14 august la fața locului să concerteze Țapinarii, Fără Zahăr, Luna Amară, Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie acustic).


În ultima zi a festivalului, vor concerta Implant pentru Refuz, Dirty Shirt și Șuie Paparude.

„Localitatea Gărâna este situată la 36 km distanţă de Reşita şi 26 km distanţă de Slatina Mică. Spaţiu ocupat odinioară exclusiv de germani colonizaţi, Gărâna a devenit o staţiune apreciată pentru climă moderată şi aerul bogat în ozon şi raze ultraviolete. Locul a devenit o grădină a Edenului pentru artişti – pictori, sculptori, poeţi, muzicieni – care găsesc aici linişte, muze, un loc ideal pentru creaţie. Peste 20 de ani de festival de jazz, nenumărate ediții de folk, blues și rock, organizate într-una dintre cele mai frumoase zone montane ale județului Caraș-Severin au creat fenomenul din Poiana Lupului – Gărâna, cunoscut astăzi atât la nivel național și internațional de iubitorii acestor genuri de muzică”, mai spune mesajul organizatorilor.

„Numărul de spectatori va fi limitat conform reglementărilor în vigoare pentru evenimentele în aer liber. În cazul unor situații neprevăzute care vor culmina cu anularea festivalului, banii pe bilete vor fi returnați integral”, au adăugat cei de la Rock The Wolves Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.