Raport de șantier de pe Centura de Sud a Timișoarei. Ce lucrări...

Raport de șantier de pe Centura de Sud a Timișoarei. Ce lucrări se desfășoară în această perioadă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-472288933">

Luna aprilie a început pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud cu echipele antreprenorului Tirrena Scavi, dar și cu cele de la Transgaz, care au început să lucreze la relocarea rețelei din zona Ghiroda – Moșnița Nouă. O altă relocare a rețelei Delgaz are loc în zona viitoarei conexiuni a șoselei de centură cu strada Paul Morand din Timișoara.

La viitorul pod peste Bega din zona Ghiroda se lucrează la montarea armăturii pentru culeea 1 și demolarea capetelor piloților pentru culeea 2. În aceeași zonă, se execută umpluturi la fundații de podețe.

În zona comunei Moșnița Nouă, a început forarea piloților pentru pilele pasajului peste o linie de calea ferată, iar în zona comunei Giroc se lucrează la acoperirea unui sit arheologic, podețe, montare prefabricate, hidroizolații și la montarea armăturii radierului pentru pasajul centurii de sud peste str. Trandafirilor, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.