Doar egal pentru Ripensia la Slatina, în play-out. Roş-galbenii rămân pe loc...

Doar egal pentru Ripensia la Slatina, în play-out. Roş-galbenii rămân pe loc de baraj

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia mai are de tras pentru a-şi asigura locul in Liga 2. Roş-galbenii nu au repetat figura din sezonul regular pe terenul Slatinei şi a remizat alb astăzi, în runda a 3-a a play-out-ului. Acest 0-0 e numai bun pentru Comuna Recea, care a bătut-o pe Metaloglobus.

Ripensia a avut la start acelaşi 11 ca şi la jocul cu Recea, dar nu cu aceleaşi rezultate. Ambele echipe au căutat soluţia prin mijlocaşii lor de creaţie. Doman, pentru gazde, respectiv Mihai Ene, la oaspeţi, au avut şuturi care nu şi-au găsit ţinta.

Repriza secundă a continuat cu oportunităţi asemănătoare, dar şi actori in plus. Tudorache şi-a incercat şutul de la distanţă şi el in minutul 57, dar fără efect.


Minutul 80 putea aduce o reușită în contul gazdelor la acțiunea lui Rogoveanu, fost component ACS Poli precum Doman, mingea a fost însă respinsă în mod neobișnuit în corner.

„Ripi” putea da lovitura in minutul 84, dar şutul lui Coulibaly a trosnit bara din dreapta lui Preduţ, fără a sări insă in direcţia dorită apoi. Pe continuare roş-galbenii au solicitat şi un penalty pentru henţ, dar faza a continuat şi a fost indepărtat pericolul.

Prelungirile puteau aduce victoria Slatinei, dar I. Stoica nu l-a putut invinge pe Dobre in duel unu la unu. S-a incheiat egal, a câştigat Recea şi roş-galbenii mai au de luptat pentru a-şi asigura locul in B. Duminică, pe „Electrica” (ora 11) vine „U” Cluj, in runda a 4-a a play-out-ului. Trupa pregătită de Cosmin Petruescu a rămas pe 5 in grupa A, cu 27 de puncte, două mai puţine decât Recea. Aspectul pozitiv pentru Ripensia e că Slatina pare condamnată și doar matematic o mai poate ajunge în clasament.

CSM Slatina: Preduţ – Iana, Manea, Cr. Preda, Pisăru (80, Bodri) – Ov. Popescu, Toma (80, Necşulescu), Oprescu (58, Radu), Deta – Doman, Stoica. Antrenor: Cristian Stănculețu.

Ripensia: Dobre – A. Macrițchii, Rogac, Fridrich, Gladun – Călin, Coulibaly, V. Macrițchii (46, Tudorache) – Golda (46, Piftor), Sokovic (76, Pădurariu), Ene (76, Neagu). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.