Ripensia revine la Slatina, unde s-a impus recent în sezonul regular. Cosmin...

Ripensia revine la Slatina, unde s-a impus recent în sezonul regular. Cosmin Petruescu despre adversar: „Încă mai speră”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara poate scăpa cel puţin de o parte din emoţiile finalului de sezon dacă va câştigat cu CSM Slatina şi în intermediara din play out. Roş-galbenii au învins dramatic în Oltenia, pe finalul sezonului regular, scor 1-0, prin reuşita lui Mihai Ene. Acum, gazdele mai au şanse matematice de a-i prinde pe elevii lui Cosmin Petruescu. Aceştia, la rândul lor, vor să scape şi de locul de baraj de supravieţuire.

După Recea acasă, ripensiştii au parte de un nou „deja vu” al finalului de sezon regular şi revin la Slatina. Pentru echipa timişoreană din play out ultima perioadă a fost însă una cu rezultate pozitive. „E o partidă importantă pentru ambele echipe. Din ce am urmărit declaraţiile celor de la Slatina, îşi doresc foarte mult să câştige împotriva noastră.


Încă mai speră la evitarea retrogradării directe şi eventual prinderea unui loc de baraj. E un meci între două echipe cu stări de spirit asemănătoare, ambele vin după victorii importante în etapa anterioară. Îi cunoaştem pe cei de la Slatina, la fel de bine cum ne cunosc şi ei pe noi. Chiar dacă după partida disputată în sezonul regular şi-au schimbat antrenorul. În mare parte principiile de joc rămân aceleaşi. Rămân o echipă foarte organizată, extrem de bine organizată în plan defensiv. Şi au câţiva jucători care pot face diferenţa în orice moment. Sperăm să practicăm un joc bun şi, la fel ca în meciul cu Recea, să ne adjudecăm cele trei puncte. Puncte importante, care să vină ca o confirmare a jocului bun pe care trebuie să-l practicăm, o confirmare şi a rezultatului pe care l-am înregistrat împotriva celor de la Recea”, a declarat Cosmin Petruescu.

Roş-galbenii mai au mici probleme medicale în lot şi vor avea parte imediat, duminică, de o partidă grea acasă, cu „U” Cluj. „Am mai recuperat o parte din jucătorii accidentaţi. Sper să nu am surprize la antrenamentul de azi, ultimul înaintea jocului. Şi încetul cu încetul, până la jocul de duminică, să mai recuperăm şi din jucătorii accidentaţi. Mă bucur că băieţii au rămas echilibraţi, şi-au dat interesul pentru a se reface după partida cu Recea, eu sunt adeptul jocurilor din trei în trei zile. Nu am nicio problemă din acest punct de vedere. Avem un lot echilibrat valoric şi sunt convins că oricine va intra în primul 11 va face tot ce depinde de el pentru a obţine ce cele trei puncte”, a conchis „Conferenţiarul”.

Partida CSM Slatina – Ripensia Timişoara se dispută mâine, de la ora 12.00, în runda a 3-a a play-out-ului (Grupa A). Gazdele au doar 18 puncte, în timp ce „Ripi” se află la cota 26, pe locul 5, la egalitate cu Recea, poziţia a 4-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.