Ripensia vrea să o bată pe „U” Cluj ca să ţină pasul...

Ripensia vrea să o bată pe „U” Cluj ca să ţină pasul cu Recea. Cosmin Petruescu: „Ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Ripensia a avut multe partide interesante cu „U” Cluj în Liga 2. Acum, roş-galbenii au nevoie neapărat de puncte pentru a scăpa de emoţii pe final de sezon. În sezonul regular „studenţii” s-au impus, dar gruparea de sub Feleac pare să nu mai aibă motivaţie în play-out.

Ambele echipe vin după remize, dacă timişorenii s-au duelat cu Slatina – care teoretic îi mai putea ameninţa poziţia – dar pe care nu au mai reuşit să o învingă şi în această fază a campionatulu (s-a încheiat 0-0), clujenii au dezamăgit acasă cu Pandurii (1-1).

„E o partidă importantă, în primul rând pentru noi, pentru că venim după un rezultat de egalitate la Slatina. O partidă de la care aveam mari aşteptări şi ne-am propus să obţinem toate cele trei puncte.


Nu a fost să fie. Vom vedea la sfârşitul campionatului, când se trage linie, dacă la Slatina am câştigat un punct sau am pierdut două. În orice caz, Clujul rămâne o echipă foarte bună din Liga 2, în ciuda rezultatelor oscilante pe care le-a avut în unele momente. Rămâne o echipă formată din jucători cu o calitate tehnică individuală indiscutabilă. O echipă matură, acum nu ştiu ce şi-au propus ei pentru acest play-out, acum e important ca noi să ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut în partida de duminică. E o partidă de la care ne dorim să ne adjudecăm toate cele trei puncte”, a declarat Cosmin Petruesu, „principalul” Ripensiei.

Recea e următoarea „ţintă” a bănăţenilor, gruparea din Maramureş fiind pe loc salvator cu doar două puncte în plus. „Comuna” a impresionat însă în jocurile de acasă, unde şi-a pus la respect adversarii mai bine cotaţi.

„Conferenţiarul” are veşti bune (şi) din puncte de vedere medical: „În afară de Ţieranu, am mai recuperat din jucătorii accidentaţi. Din punct de vedere fizic stăm foarte bine, ne-am recuperat după partida de la Slatina, asta şi pe un fond emoţional, căci ne dorim foarte mult o victorie în partida de duminică, de care avem nevoie pentru a putea ţine pasul cu cei de la Recea”.

Meciul Ripensia – „U” Cluj se dispută duminică, de la ora 11 (Digi), pe arena „Electrica”, în runda a 4-a a play-out-ului. „Şepcile roşii” sunt pe prima poziţie în Grupa A, cu 33 de puncte, în timp ce roş-galbenii sunt pe 5 (loc de baraj) cu 27 puncte. În sezonul regular a fost 1-0 pentru ardeleni pe Cluj Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.