România a învins Macedonia de Nord la futsal în „Olimpia”, dar a...

România a învins Macedonia de Nord la futsal în „Olimpia”, dar a ratat calificarea la EURO

0
DISTRIBUIȚI
Foto arhivă

România a revenit în sala „Constantin Jude” pentru un nou joc în preliminariile Futsal Euro 2022.


După remiza cu Serbia (2-2) din startul campaniei, elevii lui Robert Lupu au încheiat grupa a 4-a cu o victorie la scor, 9-1 în faţa „lanternei” Macedonia de Nord, dar au ratat calificarea la turneul final deoarece sârbii s-au impus pe terenul liderului autoritar din Bosnia şi Herţegovina.

Din selecţionata tricoloră a făcut parte şi antrenorul-jucător al proaspetei promovate în elită CFR Timişoara – Valentin Ilaş, dar şi alţi foşti componenţi ai Informaticii. Unii dintre ei trecându-se pe lista marcatorilor în această seară. Astfel, după autogolul lui Arsovski, ex-bănăţenii Savio (2) și Felipe Oliveira, brazilieni naturalizaţi, au dus scorul la 4-0. La pauză a fost 6-0 prin reuşitele lui Szocs și Paulo Ferreira. În partea a doua au mai punctat Ribeiro şi iarăşi Felipe Mancha Oliveira şi Savio Valadares. Oaspeţii au punctat prin Petrovic.

În ciuda succesului, la Zenica scorul a fost 3-1 pentru Serbia, în duelul cu Bosnia şi Herţegovina, astfel că România a rămas pe 3, cu şase puncte, şi a ratat calificarea la Euro 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.