SCM Politehnica a pierdut cu Baia Mare la Turda. Cristi Fenici a...

SCM Politehnica a pierdut cu Baia Mare la Turda. Cristi Fenici a fost expulzat din joc după doar două minute

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: CS Minaur Baia Mare / Facebook

Handbaliştii alb-violeţi nu au reuşit să treacă de maramureşeni în disputa de la Turda. SCM Politehnica a pierdut, scor 21-23, duelul cu Minaur Baia Mare, care a contat pentru runda 25 a Ligii Zimbrilor. Misiunea bănăţenilor a fost îngreunată evident de eliminarea căpitanului Cristian Fenici devreme în joc.

Fenici a văzut cartonaşul roşu şi apoi imediat pe cel albastru puţin după două minute din dispută.


Jucătorului de pe Bega i s-a reproşat o lovitură periculoasă aplicată unui timişean de la gazde – Buzle. Chiar şi aşa, prima repriză a fost (încă) destul de echilibrată şi s-a încheiat cu scor egal: 11-11. Lupta de care pe care a persistat deşi partea a doua a fost mai bună pentru Baia Mare. În minutul 55, la 20-22, Năstăsie a ratat singur cu portarul iar de aici finalul s-a rupt pentru Poli.

După acest rezultat timişorenii sunt momentan doar pe 9, cu 31 de puncte din 23 de partide. Urmează săptămâna viitoare încă două partide importante în Ardeal. Marţi, de la ora 16, SCM Poli dă piept cu CSM Focşani, în Sala Babes Bolyai, iar miercuri, ora 18.25, cu CSA Steaua, în sala „Horia Demian”, tot din Cluj.

SCM Poli: Tcaciuc (7 intervenții), Pal (o intervenție) – Barros 6 goluri/8, Sadoveac 4/8 (3 din 7m), L. Caba 4/8, Enculescu 2/2, Cîmpan 2/4, Neamțu 1/1, A. Dedu 1/5, Baican 1/2, Năstasie 0/3, Fenici, Păiuș. Antrenor: Vlad Caba

CS Minaur: Răzvan Pop (5 intervenții), Ionuț Ciobanu (9 intervenții) – Tomas Cip 7/9, Albert Cristescu 3/3, Călin Căbuț 3/4 (2 din 7m), Andrei Buzle 3/6, Daniel Bera 3/6, Milan Kotrc 2/3, Mihai Dobra 1/2, Ionuț Ramba 1/3, Daniel Mureșan, Robert Nagy, Sergiu Makaria, Georgel Haiduc 0/2, Mihai Bușecan. Antrenor: Alexandru Sabou

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.