Final dramatic la Cluj pentru SCM Politehnica. Alb-violeții au fost egalaţi de...

Final dramatic la Cluj pentru SCM Politehnica. Alb-violeții au fost egalaţi de CSA Steaua la ultima fază

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Faceboo (arhivă)

SCM Politehnica a întrerupt seria negativă de patru eşecuri, dar nu se poate bucura pe deplin. Handbaliştii alb-violeţi au condus-o mai mereu pe CSA Steaua în partea a doua a partidei de azi din sala „Horia Demian”, din Cluj, dar au încheiat până la urmă la egalitate cu bucureştenii, scor 29-29, după un gol consemnat în minutul 60 şi… zero secunde.

Handbaliştii alb-violeţi au vrut să pună capăt ghinioanelor azi în Ardeal, dar nu au reuşit pe deplin acest lucru.


Fenici a revenit în echipa bănăţeană după suspendare, dar prima repriză a fost una grea, cu Steaua având şi trei goluri avantaj. Până la pauză însă Sadoveac şi compania au întors rezultatul (17-16 pentru Poli). A venit apoi rândul alb-violeţilor să aibă +3 pe tabelă, dar finalul a fost unul foarte strâns. Liviu Caba a fost eliminat două minute în minutul 57, apoi Sadoveac a făcut 29-28 pentru timişoreni cu mai bine de un minut din dispută. Din păcate pentru SCM Poli, Andrei Mihalcea a înscris în practic ultima secundă a întâlnirii, o reuşită consemnată de FRH în minutul 60.00.

După această remiză SCM Politehnica a acumulat doar 32 de puncte şi ocupă momentan poziţia a 10-a în campionat. În luna mai urmează ultimele trei etape pentru echipa lui Vlad Caba în sala Dinamo, unde sunt programate jocurile cu Făgăraş (8 mai), Dinamo (10 mai) şi Suceava (11 mai).

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 12 goluri, L. Caba 5, Fenici 4, Baican 4, Neamţu 2, Barros 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.