SCM Politehnica a pierdut şi duelul cu Dobrogea Sud Constanţa. Scor dur...

SCM Politehnica a pierdut şi duelul cu Dobrogea Sud Constanţa. Scor dur pentru bănăţeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă) / Facebook

SCM Politehnica e pe minus după „turneul de sub Feleac”. Handbaliştii alb-violeţi au înregistrat un nou eşec la Cluj, de această dată cu a treia clasată Dobrogea Sud Constanţa.


Trupa de la malul mării s-a impus într-o manieră clară, scor 24-18, după ce la pauză conducea cu 13-7.

Echipa pregătită de Vlad Caba a întregistrat două eşecuri şi o victorie în „bula” din Ardeal. După ce au fost învinşi ieri de CSM Bucureşti, scor 22-25, la capătul unui meci mai strâns, timişorenii nu au mai putut ţine ritmul azi cu dobrogenii.

Meciul a fost foarte echilibrat azi în micuţa sală „Babeş Bolyai” doar în prima jumătate a reprizei I. Dobrogea Sud s-a distanţat apoi şi a ajuns să conducă şi cu opt goluri în repriza a doua. Komogorov a fost principalul marcator al câştigătorilor, cu şase goluri, tot atâtea câte a dat şi Sadoveac pentru bănăţeni, care a aruncat de nu mai puţin de 12 ori la poartă.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 6 goluri, L. Caba 4, Baican 3, Cîmpan 1, Fenici 1, Enculescu 1, Barros 1, Năstăsie 1.

Pentru Poli, care are acum bilanţ uşor negativ în clasament, locul 7 momentan cu 31 de puncte, urmează o rundă în care stă. Alb-violeţii vor reveni pe parchet pe 18 aprilie, de la ora 11 (TVR 2), când e programat duelul de la Turda cu Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.