SCM Timişoara, victorie de încălzire la începutul unei perioade pline de jocuri....

SCM Timişoara, victorie de încălzire la începutul unei perioade pline de jocuri. Dragan Petricevic: „Nu pornim ca o echipă favorită”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a început cu un succes turneul cu nr. 11 al Ligii Naţionale, la Oradea. „Leii” au depăşit mai modesta ABC Athletic Neptun Constanța cu 81-57. Următoarele partide se anunţă mai dificile, alb-violeţii urmând să dea piept mâine în aceeaşi sală cu Voluntariul, apoi, la Timişoara, e aşteaptă chiar echipa de pe Crişul Repede.

Echipa bănăţeană a câştigat toate sferturile partidei cu dobrogenii: 21-14, 17-16, 26-11, respectiv 17-16. Alex Olah şi Nikola Gajic au fost cei mai buni marcatori ai partidei, cu câte 19 puncte fiecare.


Komatina (11 puncte), Mijajlovic (9), Pesakovic (7), Mirkovic (7), Dragoste (6), Banciu (2) şi Schipor (1), au fost ceilalţi „realizatori” ai timişorenilor.

Mâine, de la ora 20.15, tot în arena „Antonio Alexe”, „leii” dau piept cu Voluntariul, echipă cu 15 victorii din 20 de partide. „Nu sunt foarte multe de explicat cu privire la meciul de astăzi. A fost o partidă exact așa cum m-am așteptat să fie, pe care am pregătit-o să o jucăm cât de concentrați se poate, pentru că, repet mereu, nu mai există echipe mici în campionatul intern. Toate echipele încearcă să învingă, mai ales cele din partea inferioară a clasamentului. A fost o victorie pe care ne-am propus-o și pe care am obținut-o. Sherwood Brown a reluat joi antrenamentele, am avut la un moment dat gândul să-l aducem la acest turneu, el a și efectuat testul Covid în acest sens, totul a fost în regulă din acest punct de vedere, însă am considerat că nu este încă refăcut și am ținut cont de faptul că mai avem de jucat în acest sezon. Mai avem opt meciuri și să-l pierdem acum pe Sherwood Brown introducându-l pe teren nerefăcut nu este un lucru foarte inteligent, astfel că nici nu am luat această decizie. Să vedem cum se va termina meciul dintre Voluntari și Oradea. Sunt convins că va fi un mare consum de energie. Nu pornim ca o echipă favorită, dar vom dori să demonstrăm că forma bună din ultima perioadă nu este una întâmplătoare”, a declarat Dragan Petricevic după partida de azi.

SCM Timişoara are momentan zece succese din 18 meciuri. Mai apoi pentru alb-violeţi începe seria de pe teren propriu, joi (18.15) cu Oradea, urmat de o partidă cu Miercurea Ciuc la două zile distanţă şi alta cu Focşaniul pe 18 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.