Succes important pentru „lei” în a doua zi la Piteşti. SCM Timişoara...

Succes important pentru „lei” în a doua zi la Piteşti. SCM Timişoara a învins Sibiul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a obţinut o victorie importantă în Liga Naţională în a doua zi de turneu la Piteşti. „Leii din Banat” au învins puternica BC CSU Sibiu, scor 80-76, după ce ieri au fost învinşi de gazda FC Argeş.

Jucătorii pregătiţi de Dragan Petricevic au făcut un meci mai bun ca ieri, deşi au fost conduşi cu 22-16 după primul sfert iar la pauză tot Sibiul a fost în avantaj (42-38).


Bănăţenii au câştigat însă mai clar sfertul al treilea şi şi-au apropiat victoria în final. Ultima părtime s-a reluat de la 62-60 pentru SCM, care s-a impus până la urmă la patru puncte diferenţă după un final în care se putea întâmpla orice.

Principalul marcator al alb-violeţilor şi al partidei a fost Nikola Gajic, cu 25 de puncte (double double cu cele 13 recuperări reuşite). Ceilalţi realizatori ai lui SCM Timişoara au fost: Dragoste 6 puncte, Komatina 10, Mijajlovic 15, Mocriţchi 4, Mirkovic 4, Lazar 6 şi Olah 10. De partea cealaltă, cele mai multe puncte pentru ardeleni au fost în contul lui Xavier Rathan – 16.

SCM-ul are acum nouă victorii din 17 meciuri şi rămâne pe poziţia a 8-a a elitei. Pe 10 aprilie la Oradea alb-violeţii au parte de un adversar mai abordabil, antepenultima clasată Athletic Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.