Șeful liberal al DSP Timiș, mesaj ironic pentru fostul ministru Voiculescu: ”Îi...

Șeful liberal al DSP Timiș, mesaj ironic pentru fostul ministru Voiculescu: ”Îi doresc odihnă plăcută”

4
DISTRIBUIȚI

Directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, liberalul Flavius Cioca, a reacționat, astăzi, într-o postare pe Facebook la acuzațiile fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce, ieri, susținea că nu dă replică. ”De la o persoană despre care credeam că-mi împărtășeste cultura organizațională, sper încă neatinsă de morbul funcționarismului si politicianismului, nu mă asteptam la acuzații neîntemeiate. Mai ales că nu am apucat vreodată să avem măcar o discuție telefonică, chiar dacă eu am încercat”, a comentat Cioca.

Șeful DSP Timiș a susținut că deciziile de carantinare nu au fost luate pe criterii politice și a venit cu o sinteză a localităților carantinate, concluzionând că au fost ”11 localități cu primari PNL, 5 primari PSD, 2 USR și unul de la Pro România”.


Asta chiar dacă Voiculescu s-a referit doar la momentul în care DSP Timiș a propus să nu se mai prelungească carantinarea pentru două comune de lângă Timișoara, conduse de primari PNL, care aveau rata de infectare mai mare decât localități unde era prelungită măsura.

Cât privește evaluarea, liberalul Cioca a susținut că ”întrucât nu am activat 6 luni nici în funcția de Director Executiv Adjunct Sănătate Publică(13.04.2020-31.08.2020), nici în cea de Director Executiv(1.09.2020-31.12.2020) nu am depus raport de activitate și nu am beneficiat de evaluare. Dacă această evaluarea a fost efectuată de către responsabili ai MS, nu mi-a fost adusă la cunoștință, conform prevederilor legale. Dar dacă dl. Ministru își dorea un alt Director Executiv la DSP Timiș, trebuia doar să îl desemneze prin Ordin de Ministru, deoarece eu sunt numit interimar”.

”Iar domnului Ministru, așa cum a spus public dumnealui că îsi dorește, îi doresc odihnă plăcută”, a comentat ironic cel care conduce DSP Timiș.

4 COMENTARII

  1. Iar noi iti dorim spor la treaba si nu la mintit!!! Este limpede pentru toti timisenii ca de data asta Voiculescu are dreptate si ca esti si mincinos, si obraznic. Dar cred ca cele doua calitati sunt inseparabile…

  2. Inca un competent care nu s-a descurcat in mediul privat si a fost reciclat de partid pe o functie publica calduta. Baiat fain l-am cunoscut in piata unirii … om placut si jovial. Asa ca sigur o sa mai auzim de el prin alte institutii de ex. La apele romane, rar etc. Ca doar e baiat descurcaret bun la toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.