Senatorul Răducanu despre consilierii locali: „Nu știu dacă cetățenii municipiului Timișoara au...

Senatorul Răducanu despre consilierii locali: „Nu știu dacă cetățenii municipiului Timișoara au votat aceste persoane ca să stea pe Whatsapp”

0
DISTRIBUIȚI

Întrebat joi seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE, dacă crede că majoritatea formată pe plan local de USR PLUS și PNL va rezista în timp, senatorul Sebastian Răducanu, secretar general al PSD Timiș, a răspuns că această alianță nu a funcționat de la început.

„Oricum a început total greșit, cu acea tărăgănare, cu neînțelegerile, cu foi aruncate în față unui celuilalt. Am observat și am văzut în emisiunea dumneavoastră, acum câteva zile, doi consilieri, unul de la PNL și altul de la USR, că nu erau pe aceeași undă și nu s-au întâlnit. Chiar am discutat cu consilierii PSD, care mi-au sesizat că anumite comisii nici măcar online nu se mai întâlnesc și discută proiectele pe Whatsapp. Este foarte grav dacă este așa. Avem această procedură sau instrument care este online.


Măcar atât… dacă discutăm anumite proiecte pe mesaje, eu nu știu dacă chestia aceasta e benefică sau dacă cetățenii municipiului Timișoara au votat aceste persoane ca să stea pe Whatssap”, a fost de părere senatorul PSD.

Sebastian Răducanu a mai spus că din punct de vedere al administrației și a ceea ce se întâmplă în Timișoara nu vede situația cu ochi buni.

„Am înțeles că mâine e dezbaterea publică pe buget. Am înțeles că liberalii au spus că nu au fost consultați. Am văzut că domnul primar Fritz se laudă cu anumite proiecte, însă s-a obținut finanțarea în alt mandat, al altui primar. Domnul Fritz spune că vine cu o altă viziune”, a afirmat Răducanu, care a fost și el consilier local pentru scurt timp, la finalul anului trecut, de la alegerile locale până la .

Senatorul social-democrat speră ca aceia care ne conduc să aibă o coerență a mesajului primordial în această perioadă.

„E clar că suntem martorii unui război total și între două fracțiuni din PNL. Se apropie alegerile în PNL, Ludovic Orban pe de o parte, prim-ministrul pe de altă parte. Și atunci încearcă să își consolideze cumva poziția. Problema este că nu le mai pasă de țară, de cetățeni. Eu cred că au ajuns într-un punct în care cred că nu mai pot face nimic”, a mai spus Sebastian Răducanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.