Senatorul Sebastian Răducanu: „Vin corporatiștii să se înscrie în PSD Timiș”

Senatorul Sebastian Răducanu: „Vin corporatiștii să se înscrie în PSD Timiș”

6
DISTRIBUIȚI

Senatorul Sebastian Răducanu, secretar general al PSD Timiș, a declarat, joi seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE, că organizația județeană se… organizează.

„Suntem prezenți în fiecare localitate, avem un program, ne reorganizăm. Vreau să vă spun un lucru cert, pe care îl pot dovedi. În momentul de față, în ultimele trei luni, săptămânal, între cinci și opt membri se înscriu în Partidul Social Democrat, filiala Timiș.


Cei mai mulți, adică 95%, se înscriu în organizația PSD Timișoara. Asta cred că spune multe. Calitatea oamenilor este una extraordinară. Am ajuns pe un segment care nu era acoperit de Partidul Social Democrat”, a declarat Răducanu.

Parlamentarul social-democrat a mai spus că formațiunea din care face parte a avut o problemă din Timișoara.

„Există un segment de oameni care niciodată nu ar fi votat Partidul Social Democrat. Sunt oameni care au votat la ultimele alegeri USR și pe actualul primar și care au venit și s-au înscris în Partidul Social Democrat pentru că sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. Este zona tânărului absolvent de facultate care lucrează în multinaționale, care lucrează în sistem corporatist, este acea zonă. Vin oameni din toate categoriile, dar vin și din zona care pe mine m-a surprins. Vin dezamăgiți de ceea ce se întâmplă la nivel local și la nivel național și convinși că de Partidul Social Democrat este singurul care mai poate salva ceva”, a afirmat senatorul Sebastian Răducanu, secretar general al PSD Timiș.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.