Spectacol special la Teatrul Național Timișoara, de Ziua Mondială a Artei. Cum...

Spectacol special la Teatrul Național Timișoara, de Ziua Mondială a Artei. Cum îl puteți urmări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1784032458">

Ziua Mondială a Artei este marcată de teatrul național din Timișoara prin difuzarea spectacolului „Cercurile încrederii”, de Radu Popescu, în regia Mihaelei Lichiardopol. Spectacolul, realizat după un text desemnat câștigător la concursul național de dramaturgie, are drept protagoniști cinci liceeni dintr-o trupă de teatru școlar, puși în fața unor alegeri pentru care nu sunt pregătiți, dar pune în discuție și maturizarea întregii societăți, care nu acordă destulă atenție problemelor tinerei generații. Încrederea în oameni, nedreptățile suferite atunci când ai spus adevărul și urmele pe care acestea le lasă în drumul de la copilărie la maturitate sunt teme abordate în desfășurarea întâmplărilor, adolescenții fiind puși în fața a numeroase probleme care generează frământări și întrebări proprii acestei vârste.

Spectacolul va fi transmis în direct din Sala 2 astăzi, 15 aprilie, și va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al instituției și pe site-ul www.tntimisoara.com.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.