Surpriză pentru melomani: primul concert susținut de timișorenii de la JazzyBIT la...

Surpriză pentru melomani: primul concert susținut de timișorenii de la JazzyBIT la festivalul de jazz de la Gărâna este disponibil online

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Amalia Gaiță

Trio-ul timișorean JazzyBIT le oferă o surpriză plăcută melomanilor: primul lor concert susținut la ediția din 2013 a festivalului international de jazz de la Gărâna poate fi ascultat online. Recitalul a fost inclus în ediția din această săptămână a emisiunii Gărîna Jazz difuzată de Radio Guerilla și poate fi ascultat aici.

„În 2012, când am început să cântăm împreună, visam să ajungem la un moment dat pe scena Gãrâna Jazz Festival.


Marius Giura a avut încredere în noi și în 2013, la doar un an și jumătate de activitate și încă niciun album lansat, ne aflam pe scena mare din Poiana Lupului. Dreams come true, they say! Între timp am cântat de patru ori la Gărâna, o plăcere de fiecare dată. Mulțumim frumos, Marius!”, au declarant membrii trupei.

„Certificatul de naștere” al formației alcătuite din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) poartă data de 2 februarie 2012, când băieții au susținut primul lor concert, iar albumul lor de debut „Touch the Sky” a fost lansat în data de 2 aprilie 2014 în sala de concerte a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara.

Cea de-a 25-a ediție a Gărâna Jazz Festial va avea loc în perioada 7 – 11 iulie 2021, în Poiana Lupului, unde timp de cinci zile vor fi prezenți o serie de artiști printre care se numără Avishai Cohen, Nils Petter Molvaer sau Bugge Wesseltoft.

1 COMENTARIU

  1. lumea nu merge acolo sa va vada pe voi, ba, lumea merge sa fie in garana, la aer curat, la racoare. mai mult de 50 de viewer n-o sa aveti live, dar ce sa zic, spor, asa isi fac unii damblaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.