„Timișoara reciclează”, cu premii, la Iulius Town

„Timișoara reciclează”, cu premii, la Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI

Schimbarea începe cu un gest mic pe care fiecare dintre noi îl poate face. Acțiunea „Timișoara reciclează” face parte din strategia de sustenabilitate a companiei IULIUS, care își continuă preocuparea pentru conservarea mediului înconjurător.

Dacă ai acasă un radio care nu mai funcționează, un televizor stricat, un fier de călcat pe care nu îl mai folosești sau orice alt deșeu electric ori electronic, vino în Iulius Town, reciclează responsabil și vei fi recompensat.

Te-ai apucat de curățenia de primăvară și ți-ai dat seama ca ai câteva deșeuri electronice de care trebuie să scapi? Până joi, 29 aprilie, dacă aduci cel puțin două kilograme de echipamente electrice și electronice (DEEE) în zona Top Shop din parcarea subterană portocalie a Iulius Town, primești un voucher pentru pauza de masă.

Acțiunea „Timișoara reciclează” se desfășoară în parteneriat cu ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice din România.

De ce trebuie să reciclăm DEEE? Acum, 5% din totalul mondial al deșeurilor municipale solide este reprezentat de electrice și electronice, iar fiecare dintre aceste echipamente conține substanțe periculoase pentru mediu și sănătate.


Totodată, prin reciclare se reușește recuperarea unor cantități mari de materii prime cu valoare economică.

Acțiunea „Timișoara reciclează” se integrează în strategia de sustenabilitate a companiei IULIUS, mediul reprezentând una dintre cele trei direcții de implicare, alături de educație și comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.