Timișoreanul Kataa continuă seria lansărilor „afară”: noul lui single, „Little Bird” a...

Timișoreanul Kataa continuă seria lansărilor „afară”: noul lui single, „Little Bird” a apărut la o casă de discuri din Germania

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Kataa continuă seria de single-uri lansate în afara țării cu o melodie nouă care a apărut la casa de discuri germană Deepalma Records. Piesa „Little Bird” a fost realizată alături de solista Adaya. Inițial, melodia a fost lansată anul trecut la o casă de discuri din Elveția, Interstellar Music, iar noua variantă a compoziției este inclusă pe un EP editat de casa de discuri germană, care conține și alte trei piese.

Pe numele său adevărat Cătălin Sebastian Iordache, Kataa este un nume cunoscut în lumea DJ-lor şi a producătorilor de muzică electronică, graţie numeroaselor sale release-uri care au avut succes în diverse clasamente.


Muzica sa este un amestec fericit de house cu deep şi techno, iar seturile sale sunt colorate şi cu arome de funk şi disco. Influenţat de nume ca Marvin Gaye, Gil Scott-Heron, Jimmi Hendrix, James Brown, Daft Punk sau Armand Van Helden Kataa şi-a început cariera în 2009 şi a reuşit să atragă atenţia prin piese ca „Inner Beauty”, „1992”, „Heart-Shaped Box”, „Hayq” sau „We beg your pardon”.

Alături de producţiile sale proprii, artistul a remixat şi pentru alţi artişti, printre melodiile de succes din această categorie numărându-se „Drinkee” – Sofi Tukker (remix realizat alături de Midi Culture) sau „Please“ – Phototaxis. Melodiile timişoreanului au reuşit să intre în topurile Shazam din România şi Bulgaria, în clasamentul magazinelor de muzică Beatport și Traxsource dar şi în playlist-urile unor nume celebre ca Sam Feldt, Mark Knight, Nora En Pure și Redondo. Pe viitor, Kataa pregătește un EP, format din două piese, în colaborare cu Andre Rizo si Ale Blaake, care va fi lansat la casa de discuri Kings Street Sounds, din New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.