Timișoreanul Ovidiu Andriș este unul din cei cinci finaliști ai Galei Premiilor...

Timișoreanul Ovidiu Andriș este unul din cei cinci finaliști ai Galei Premiilor „Matei Brâncoveanu”

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Ovidiu Andriș este unul din cei cinci finaliști ai Galei Premiilor Matei Brâncoveanu. Cea de-a sasea editie a acestui eveniment va păstra formatul iniițiat anul trecut. Astfel, ceremonia de premiere, prezentarea proiectelor finaliștilor si procesul de votare se vor derula în mediul online. Gala Matei Brâncoveanu va fi difuzata live, pe 27 mai, pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion, începând cu ora 19:00, iar Ovidiu Andriș poate fi votat aici.

„Alături de alți patru tineri care fac performanță în cultură, sunt finalistul Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, organizată de Fundația Alexandrion, eveniment ce în fiecare an premiază oameni care contribuie la dezvoltarea societății, prin munca lor.


Cu toții am fost aleși în urma jurizării unor personalități de marcă din România: Irina-Margareta Nistor, Alexandru Tomescu, Gelu Duminică, Cristina Stănciulescu și Amalia Enache, iar câștigătorul final va fi desemnat de votul publicului. De fapt, votezi susținerea sectorului muzical independent din Timișoara, pentru că premiul – în valoare de 12.000 euro – va fi pentru ei și pentru comunitățile din cartierele timișorene”, a spus Ovidiu Andriș.

În vârstă de 33 de ani, Ovidiu Andriș este absolvent al Facultatii de Muzică din Hamburg, iar din 2017 este președintele și fondatorul Trib’Art – o asociație din Timișoara care derulează proiecte culturale locale, naționale și internaționale, cunoscută drept „Tribul Artistic”. Din poziția de manager cultural, Ovidiu Andriș a inițiat și coordonat proiecte remarcabile în domeniul muzical-educațional, precum Romanian Chamber Orchestra, Eufonia, Scena din cartier sau Pavilion Muzical, simultan fiind implicat și în producția unora dintre cele mai importante evenimente ale Asociației TM2023 – Capitala Europeană a Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.