Timișorenii își pot spune părerea despre hrănirea porumbeilor și deținerea animalelor. Dezbaterea...

Timișorenii își pot spune părerea despre hrănirea porumbeilor și deținerea animalelor. Dezbaterea publică a fost programată

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-247095653">

Primăria Timişoara va organiza luni, 26 aprilie, de la ora 17, o dezbatere publică ce privește două proiecte de hotărâre, care apoi vor intra la vot în Consiliul Local.

Este vorba despre proiect de hotărâre pentru completarea și modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.371/2007 privind constatarea și sancționarea contravențiilor pe teritoriul Municipiului Timișoara – capitolul IV, articolul 21, aliniatul (1), punctele c) și o), care a stârnit reacții deoarece, printre altele, amendează hrănirea porumbeilor, dar și a câinilor și pisicilor fără stăpân.

De asemenea, se va dezbate proiectul de hotărâre pentru adoptarea Regulamentului privind deținerea animalelor de companie și accesul persoanelor însoțite de animale de companie în Municipiul Timișoara.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectele de hotărâre supuse dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro până la data de 23 aprilie, ora 12.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere pot anunța până cel târziu la data de 23 aprilie, ora 12, intenția de participare și, totodată, pot transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de trei minute pentru fiecare participant.

1 COMENTARIU

  1. ce rost are? legea oricum nu se aplica, mai ales in cazuri din astea de taranisme cretine. in centrul timisoarei inca auzi cocosi, cand e ilegal de ani de zile sa ai gaini in curtea orasului. fraier ala care crede ca se va da vreo amenda in afara de cateva simbolice, „sa dea bine la stiri”, in victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.