Trupa Allover s-a calificat în finala unui concurs national de sprijinire a...

Trupa Allover s-a calificat în finala unui concurs national de sprijinire a talentelor muzicale

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Allover s-a calificat în finala concursului DeerMusic 4, câștigând astfel dreptul de a cânta în emisiunea Nesemnații, realizată de Radio Guerilla. Concursul se va desfășura în perioada 14 aprilie – 7 mai, când cele zece trupe finaliste vor susține concerte, iar publicul va avea ocazia să voteze favoriții la 24 de ore după difuzarea concertului.


Cele trei nume câștigătoare ale acestui concurs vor fi anunțate în data de 17 mai și vor beneficia de ore la studio pentru înregistrare, vouchere pentru accesorii muzicale și apariții în cadrul emisiunii Nesemnații.

La începutul lunii martie, trupa Allover a susținut un concert live pe acoperișul Casei Tineretului, evenimentul fiind inclus în cadrul unui nou proiect care poartă numele de „Here we art”.
Materialul discografic de debut editat de trupa formată din Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa – DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) a apărut în luna septembrie a anului trecut, ocazie cu care tinerii au susținut o sesiune de autografe la librăria La Două Bufnițe și un recital în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Flight, desfășurat la Aerodromul Cioca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.